Koristimo kolačiće kako bismo osigurali bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost ove Internet trgovine. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje.

Uvjeti plaćanja


Za željene proizvode, Kupac ispunjava upit Prodavatelju u obliku standardizirane košarice s korištenjem funkcionalnosti internetske trgovine. Kupac može ispuniti upit za proizvodima kao registrirani ili neregistrirani korisnik. Po zaprimanju upita, Prodavatelj provjerava trenutnu dostupnost odabranih proizvoda, te Kupcu šalje ponudu koju Kupac prihvaća izvršavanjem uplate na poslovni žiro račun Prodavatelja. Proizvod se smatra naručenim, a Ugovor sklopljen na daljinu sklopljenim, kada kupac izvrši uplatu.

Plaćanje naručenih proizvoda moguće je:

  • Internetskim bankarstvom;
  • Nalogom za nacionalna plaćanja (kao zamjena za plaćanje općom uplatnicom).

U slučaju plaćanja internetskim bankarstvom ili nalogom za nacionalna plaćanja, uplatu je potrebno izvršiti najkasnije u roku naznačenom u ponudi koju Prodavatelj šalje e-poštom Kupcu.

Ukoliko kupac ne dobije ponudu putem e-pošte sugerira se provjeriti stanje sandučića e-pošte u korištenoj aplikaciji ili servisu, te sadržaj pretinca za Spam poštu.

Nakon što je uplata uredno izvršena i vidljiva na računu Prodavatelja, Prodavatelj će pristupiti isporuci naručenih proizvoda. Račun za narudžbu dostavlja se u pošiljci zajedno s proizvodima. U slučaju da uplata ne bude izvršena u navedenom roku Prodavatelj će postupiti i po naknadno izvršenoj uplati izvan roka navedenog u ponudi, dok će, ukoliko ne bude mogao izvršiti isporuku iz opravdanih razloga, ugovor jednostrano raskinuti i izvršiti povrat uplaćenih sredstava.

Search engine powered by ElasticSuite