KARIBAN ... oblači Vas od 1997. godine

Pmučna ženska majica dugih rukava ležernog krojaPriča brenda Kariban počela je 1997. godine u Francuskoj s razvojem polo majica za rugby koji je kao grubi kontaktni sport zahtijevao izdržljive i funkcionalne modele. Upravo je Kariban postigao traženu kvalitetu. Visoka kvaliteta je oplemenjena konkurentnim cijenama i vrhunskim dizajnom upakiranima u jedan od omiljenih brendova promotivne, korporativne i specijalizirane odjeće.

 

 

Kariban se u posljednjih više od 20 godina istaknuo zahvaljujući svom modernom preokretu iz klasike promotivne odjeće, prema modernim krojevima s upečatljivim detaljima i kolekcijama nadahnutim za nošenje. Ove godine Kariban obnavlja i modernizira svoju Vintage kolekciju, a također predstavlja i novu Premium liniju koja se sastoji od proizvoda vrhunske kvalitete.

 

 

Pomno odabranim linijama, pažljivo odabranim materijalima i francuskom elegancijom, Kariban je stvorilo kolekciju bez koje je teško zamisliti svakodnevnicu ali i pristupačnu promotivnu i poslovnu odjeću. Kariban želi ići korak dalje naglašavajući ideju ekološke odgovornosti u svom proizvodnom procesu. Imajući to na umu, novi proizvodi od organskog pamuka certificiranog Ecocert Greenlife certifikatom, našli su se u ormaru Karibana kako bi promovirali dobrobit okoliša.

 

 

Vintage muška i ženska kolekcija majica

 

 

 

 

 

 

 

Urbani modeli jakni dostupnih u širokom spektru boja i krojeva, lako pronalaze mjesto u ormaru svakog tko želi neponovljivo iskustvo francuske kvalitete nositi svakodnevno i u svim prilikama. Kariban je univerzalno rješenje za promotivnu, tehničku i korporativnu, te casual every day odjeću, kape i dodatke. U početku specijaliziran za polo majice, Kariban danas nudi široki asortiman majica, košulja, jakni, hlača, kapa i ostalih tekstilnih dodataka.

 

 

U ponudi Karibana lako ćete pronaći ponešto za svaku prigodu i sezonu od ljetnih haljina i bermuda do zimskih jakni i božićnih džempera. Asortiman za najmlađe je maksimalno prilagođen djeci, pri čemu je posebna briga vođena o materijalima koji su iznimno ugodni za nošenje uz veselje šarenih boja i udobnih krojeva kako bi osigurali nesmetanu dječju igru. Lako je pronaći svoj omiljeni Kariban proizvod.